ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TREEHOUSE HOLIDAY HOMES

Χαλάρωση & Ηρεμία

Τα διαμερίσματα και studio του TreeHouse Holiday Homes βρίσκονται σε μιά ήσυχη περιοχή με πανοραμική θέα πάνω στο λόφο της Ερμιόνης και μόλις 10 λεπτά περπάτημα για το κέντρο και το λιμάνι. Η θέα και η γαλήνη της περιοχής είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του TreeHouse. Επιλέγοντας να μείνετε στα διαμερίσματά μας απολαμβάνεται αυθεντική φιλοξενία σε μία περιοχή  που είναι ιδανική για εξερεύνηση. Η περιοχή περιβάλλεται από μία τεράστια ακρογραμμή με κρυστάλλινα νερά, δίπλα σε κοσμοπολίτικα νησιά και κοντά σε γνωστά δημοφιλή αξιοθέατα. Όλα τα διαμερίσματα και studio είναι αυτο-εξυπηρετούμενα, ποιοτικά και πλήρως εξοπλισμένα . Τα μπαλκόνια ή οι βεράντες τους βλέπουν στην Ερμιόνη και τη θάλασσα.

ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΙΑΚΟΠΩΝ

Διαμερίσματα & Studios

ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Εξαιρετική Τοποθεσία

&

Great Location

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΣΧΟΛΙΑ

οι επισκέπτες μας

“Everything was excellent, the house, the location, clean, the view and most important the owners!! Giota, thanks so much for making our long weekend break great!!”

TRIPADVISOR

It was an excellent location along with a spectacular view and natural environment. Nikos and Yiota (the owners of the property) were really friendly and helpfull. The rental property was equipped with all the necessary amenities and facilities.

BOOKING.COM

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χαρείτε την Εμπειρία

Η Ερμιόνη

Η περιοχή μας