ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

Το Treehouse βρίσκεται στο ήσυχο λόφο της Ερμιόνης με πανοραμική θέα του χωριού, της θάλασσας και με το λιμάνι της Ύδρας στον ορίζοντα

Η Ερμιόνη βρίσκεται στην ανατολική Πελοπόννησο στο νομό Αργολίδας και συγκεκριμένα στο δημοτικό διαμέρισμα της Ερμιονίδας με κέντρο το Κρανίδι. Είναι ιδανική βάση για Σαββατοκύριακο ή διακοπές καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στους αρχαιολογικούς χώρους τωνΜηκυνλων και της Επιδαύρου αλλά και δίπλα στα κοσμοπολίτικα νησιάς της Ύδρας και των Σπετσών. Μόλις μία ώρα μακρυά βρίσκονται και ο Πόρος με τη χερσόνησο τωνΜεθάνων. Η περιοχή της Ερμιόνης είναι περικυκλωμένη από εκατοντάδες παραλίες με κρυστάλινα νερά.

Στην Ερμιόνη

Moving around Ermioni is easily done without a car which is what most of our guests enjoy to do, exploring at the same time. The routes down to the port are many and varied making every walk an adventure and feast for the eyes. You will only need transport when you visit the supermarket and carry your groceries. You will also need a car if you want to explore our area in terms of swimming places, culture and islands  -except Hydra which you only need to catch the hydrofoil from the port. Car rental is possible by the port and the Metohi area opposite the island.

Πως θα έρθετε

To get to Ermioni will take approximately 2 hours by any means of transfer you choose:

ΟΔΙΚΩΣ

Η διαδρομή είναι περίπου 2 1/2 ώρες χωρίς να υπάρχει κίνηση και καθυστερήσεις. Το πρώτο μέρος της διαδρομής είναι από την εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου την οποία αφήνουμε στην έξοδο για Επίδαυρο. Το δεύτερο κομμάτι της διαδρομής περνά μέσα από το πευκοδάσος έως την Νέα και Παλιά Επίδαυρο και συνεχίζει προς τα χωριά Κολιάκη και Τραχειά, πάντα ακολουθώντας πινακίδες που αναφέρουν Ύδρα, Σπέτσες, Κρανίδι, Πόρτοχελι, Ερμιόνη. Πριν το Κρανίδι, στο κυκλικό κόμβο ακολουθείτε τη κατεύθυνση προς Ερμιόνη που είναι μόλις 5 λεπτά.

Αν έρχεστε από Πάτρα, και πάλι ακλουθείτε την έξοδο προς Επίδαυρο πριν περάσετε τον Ισθμό της Κορίνθου. Η διαδρομή μέσω Ναυπλίου είναι μεγαλύτερη αλλά συνηστάται αν θέλετε να περάσετε από το Ναύπλιο και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου.

ΜΕ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ

Από το λιμάνι του Πειραιά ξεκινούν “ιπτάμενα δελφίνια”με προορισμό το Πόρο, την Ύδρα και την Ερμιόνη όπου φτάνουν σε περίπου 2 1/2 ώρες.